Testlocaties GGD Gelderland-Midden

Testlocatie Arnhem

Adres Supportershome Vitesse bij het Gelredome, Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

Routebeschrijving Ga het stadionterrein op (rechts ziet u restaurant McDonald’s). Vóór het stadion ga je linksaf en volg je de bordjes naar het Supportershome Monnikenhuize.

Testlocatie Barneveld

Adres Jongerencentrum Villa 29, Nieuwe markt, 3771 CB Barneveld

Routebeschrijving Je kunt vrij parkeren bij de parkeerplekken die met een geel bord zijn aangegeven. De fiets kan je voor de deur parkeren. De ingang van de testlocatie is aangegeven met een bord ‘GGD testlocatie’.

Testlocatie Ede

Adres Pathé Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede

Routebeschrijving Vlak voor het rode gebouw sla je linksaf richting een rood-witte slagboom met het bordje 'uitsluitend expeditie'. De slagboom gaat automatisch open. Als je verder rijdt, parkeer je de auto op de parkeerplaats en wacht je in de auto. De medewerkers op de parkeerplaats, begeleiden je verder. Na het testen rijd je via dezelfde weg het terrein weer af. De slagboom gaat weer automatisch open.

Testlocatie Elst

Adres Voormalig Formido-gebouw, Einsteinweg 6, 6662 PW Elst

Routebeschrijving De testlocatie is in het voormalig Formido-gebouw naast de Volvo-garage. Links van het gebouw is de inrit voor auto's. De verkeersregelaar geeft aan waar je jouw auto kan parkeren. Laat persoonlijke spullen in je auto. Op aanwijzing van de verkeersregelaar kun je je met mondmasker op binnen aanmelden voor een afspraak.

Testlocatie Nijkerk

Adres Hart van Holland, Berencamperweg 12, 3861 MC Nijkerk

Routebeschrijving De testlocatie is in het evenementencentrum Hart van Holland. Voor het gebouw is een parkeerplaats. De verkeersregelaar geeft aan waar je jouw auto kan parkeren. Laat persoonlijke spullen in je auto. Op aanwijzing van de verkeersregelaar kun je je met mondmasker op binnen aanmelden voor een afspraak.

Testlocatie Velp

Adres Ziekenhuis Velp, President Kennedylaan 108, 6883 AX Velp

Routebeschrijving De testlocatie bevindt zich in een kantoorpand aan de parkeerplaats, tegenover het ziekenhuis. Vóór de parkeerplaatsen ga je linksaf. Aan het einde van weg zie je links de test locatie. Deze is aangegeven met gele borden.

Testlocatie Wageningen

Adres Zalencentrum De Patio, Vadaring 7, 6702 DL Wageningen

Routebeschrijving: De testlocatie is in het zalencentrum. Volg bij het parkeren de aanwijzingen van de verkeersregelaar op. Laat persoonlijke spullen in je auto. Op aanwijzing van de verkeersregelaar kun je je met mondmasker op binnen aanmelden voor een afspraak.

Testlocatie Zevenaar

Adres Huisartsenpost bij het ziekenhuis, Hunneveldweg 14 B, 6903 ZN Zevenaar

Routebeschrijving De testlocatie is op de plek van de huisartsenpost. Volg bij het parkeren de aanwijzingen van de verkeersregelaar op. Laat persoonlijke spullen in je auto. Op aanwijzing van de verkeersregelaar kun je je met mondmasker op binnen aanmelden voor een afspraak.

Belangrijke instructies:

  • Kom (liefst) met jouw eigen auto of fiets en kom alleen (zonder passagier).
  • Op de testlocatie is een wandelroute aangegeven.
  • Je dient de aangegeven instructies goed op te volgen en altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden van anderen.
  • Bij aankomst moet je je legitimeren.
  • Zonder uitnodiging of op een ander tijdstip dan aangegeven, kan er niet worden getest.

Jij wordt uitgenodigd voor een tijdstip op de testlocatie. De routebeschrijving voor de testlocaties, vind je hier. Op de testlocatie is een wandelroute aangegeven. Je dient de aangegeven instructies goed op te volgen en altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden van anderen. Zonder uitnodiging of op een ander tijdstip dan aangegeven, kan er niet worden getest. Bij aankomst moet jij je legitimeren.