Testlocaties GGD Gelderland-Midden

Testlocatie Arnhem

Adres: Supportershome Vitesse bij het Gelredome; Batavierenweg 25, 6841 HN Arnhem

Routebeschrijving: Ga het (Gelredome) stadion terrein op (rechts ziet u restaurant McDonald’s). Vóór het stadion ga je linksaf en volg de bordjes naar het Supportershome Monnikenhuize

Testlocatie Ede

Adres: Pathé Ede, Laan der Verenigde Naties 150, 6716 JE Ede

Routebeschrijving: Vlak voor het rode gebouw sla je linksaf richting een rood-witte slagboom met het bordje “uitsluitend expeditie”. Deze gaat automatisch open. Als je verder rijdt, parkeer de auto op de parkeerplaats en wacht in de auto. De medewerkers op de parkeerplaats, begeleiden je verder. Na het testen rijd je via dezelfde weg het terrein weer af. De slagboom gaat wederom automatisch open.

Belangrijke instructies:

  • Kom (liefst) met jouw eigen auto of fiets en kom alleen (zonder passagier).
  • Op de testlocatie is een wandelroute aangegeven.
  • Je dient de aangegeven instructies goed op te volgen en altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden van anderen.
  • Bij aankomst moet je je legitimeren.
  • Zonder uitnodiging of op een ander tijdstip dan aangegeven, kan er niet worden getest.

Jij wordt uitgenodigd voor een tijdstip op de testlocatie in Arnhem of de testlocatie in Ede. De routebeschrijving voor beide testlocaties, vind je hier. Op de testlocatie is een wandelroute aangegeven. Je dient de aangegeven instructies goed op te volgen en altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden van anderen. Zonder uitnodiging of op een ander tijdstip dan aangegeven, kan er niet worden getest. Bij aankomst moet jij je legitimeren.